EURO 2016

VIDEO + FOTO AFARĂ de la EURO? Rusia, pe masa UEFA » Moment ȘOCANT cu familia lui Joe Hart + ziarele din Europa: "Barbari, bestii sângeroase!"

+17 Foto
Rusia-Anglia, huliganii ruși îi fugăresc pe fanii englezi! foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 12 June 2016

Rusia va fi anchetată de UEFA după ce suporterii ei i-au bătut crunt pe englezi, înainte, în timpul și după meciul dintre cele două țări de ieri de la EURO, terminat la egalitate, scor 1-1.

Orașul Marseille și Stade Velodrome au devenit câmpuri de luptă între suporterii ruși și cei englezi. Britanicii au fost cei care au avut cel mai mult de suferit, fiind alergați chiar în tribunele stadionului de huliganii barbari.

"Fanii ruși sunt adevărați infractori atunci când vine vorba despre practici incorecte și incidente pe stadion", scrie Independent.

UEFA va examina imaginile pe care le va primi de la statul francez. Rușii au fost depunctați cu 6 puncte după incidentele de la EURO 2012. Această depunctare era valabilă pentru preliminariile pentru EURO 2016, însă intra în vigoare doar dacă rușii ar fi avut vreo recidivă.

Atunci, rușii s-au bătut în fiecare zi în care au stat la EURO 2012, disputat în Polonia și Ucraina. S-au luat la harță cu stewarzi și fanii adverși fără a se gândi la vreo penalitate.

 

Nu au cum să-i depuncteze?

Problema este că Rusia nu prea are cum să fie depunctată într-o campanie următoare. Mondialul din 2018 va fi găzduit chiar de ruși, așadar echipa nu va juca preliminarii în următorii doi ani.

UEFA își pune întrebări și cu modul de acționare al forțelor de ordine franceze. Dat fiind faptul că oricum sunt probleme cu privire la un posibil atentat terorist, jandarmii și stewarzii au părut total nepregătiți la un meci considerat drept unul de risc maxim. Rușii chiar au intrat cu un aruncător de torțe!

Joe Hart și-a avertizat familia

În timpul meciului, trei "rachete" au fost lansate în stadion. Una dintre ele, care a zburat către englezi, a și explodat. Jucătorii s-au speriat atunci când au auzit zgomotul. La finalul meciului Joe Hart le-a făcut semn celor din familia sa să stea pe stadion, să nu părăsească arena, pentru a fi sigur că vor fi în siguranță.

 

Presa din Europa condamnă violențele

 

Citește și: FOTO + VIDEO Haos pe Stade Velodrome! Fanii Rusiei au venit cu torțe și i-au obligat pe englezi să fugă din tribune

FOTO Lupte de stradă la Marseille! Fanii Angliei, bătuți crunt de ruși, unul este în stare extrem de gravă » Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.