Campionate

Surpriză de proporții! Antrenorul care a luat 3 trofee Europa League cu Sevilla a plecat! Care e destinația și cine vine în locul lui

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 iunie 2016

Unai Emery a făcut minuni la Sevilla, cu care a câștigat Europa League în ultimele trei sezoane consecutive. Tehnicianul a decis însă că e timpul pentru o schimbare și a decis să plece din Spania.

UPDATE 19:20

Site-ul oficial al Sevillei confirmă despărțirea de Unai Emery și spune că luni va începe negocierile cu Jorge Sampaoli.

Destinația lui Emery este Franța. Mai exact, a ales PSG, cu care vrea să cucerească Liga Campionilor, anunță Marca. Antrenorul de 44 de ani urmează să semneze cu formația franceză în următoarele zile.

Șefii lui PSG sunt nemulțumiți de Laurent Blanc, deși acesta a câștigat titlul în Ligue 1. Principalul motiv de nemulțumire este faptul că PSG a fost eliminată de Manchester City în ”sferturile” Ligii Campionilor.

În locul lui Unai Emery la Sevilla va veni Jorge Sampaoli, fostul selecționer al statului Chile între 2012 și 2016. Cu aceeași reprezentativă a câștigat Copa america în 2015.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.