Nationala

General? Nu, dictator! Iordănescu a transformat cantonamentul naţionalei într-un pol de tensiune și nesiguranţă totală!

Articol de Justin Gafiuc  —  luni, 13 iunie 2016

Asocierea Iordănescu - Franţa pare să fie un cocktail Molotov. Iordănescu a transformat cantonamentul naţionalei într-un pol de tensiune și nesiguranţă totală!

În 1998, înainte de Mondialul din Hexagon, un scandal uriaș
a izbucnit la naţională după ce, la ultimul amical dinaintea plecării spre turneul final, publicul l-a fluierat copios pe Stelea,
care a răspuns arătându-le fundul fanilor.

În conferinţa de presă organizată după meci, Hagi a dat vina pe jurnaliști pentru atitudinea suporterilor, lansând cu acea ocazie celebra frază “ar trebui să ne ridicaţi statui pentru ce am făcut la naţională”.

De la pupitru, Tata Puiu i-a ţinut isonul “Regelui”. În cantonamentul de la Albi, lângă Toulouse, Generalul a luat foc atunci când a descoperit că în același hotel cu lotul se cazaseră ziariști români. A orchestrat evacuarea lor din locaţie, iar întregul turneu s-a desfășurat sub pecetea unei relaţii încordate între selecţioner și presă, în ciuda rezultatelor bune ale “tricolorilor”.

Filmul se repetă aproape la indigo cu ocazia Europeanului de acum. Capacul l-a pus un episod petrecut a doua zi după eșecul cu Franţa. Iniţial, selecţionerul n-a avut de gând să deschidă unicul antrenament de sâmbătă.

Brusc însă, sâmbătă după-amiaza, Iordănescu a hotărât pe loc să deschidă 15 minute antrenamentul, fără să anunţe absolut nimic
înainte! Degeaba i-au explicat colaboratorii că nu mai e timp să comunice presei programul cel nou și e vorba de o decizie pripită.

Puiu a ţinut-o pe a lui, iar gestul “binevoitor” s-a transformat,
de fapt, într-un fiasco. Dezvăluiri despre comportamentul selecționerului față de oamenii din staff și alte detalii, luni în ediția tipărită sau răsfoind online Gazeta Digitală, aici! 

Ceartă monumentală între Reghe și Neubert: "Nu vezi că suntem lați? M-ai distrus"

Abia întors din Franţa, Andone va pleca iar în Hexagon, pentru a analiza și jocul “tricolorilor” cu Elveţia

Michael Laudrup a vorbit cu GSP: "O să fie greu cu voi în preliminariile CM"

Iordănescu a primit raportul! Cifrele i-au arătat că s-a păcălit teribil

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.