Liga 1

Ce să mai înțelegem? Ce declara Reghecampf înainte să îi reproșeze lui Neubert că "jucătorii sunt prea lați"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 iunie 2016

Deși se părea că fac o echipă perfectă, Laurentiu Reghecampf și Thomas Neubert au avut mai multe certuri, iar preparatorul fizic pleacă de la formația roș-albastră. Vezi detalii.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie în exclusivitate două episoade care au dus la ruptura dintre Reghecampf și Thomas Neubert.  

Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, antrenorul Stelei i-a reproșat neamțului modul în care a pregătit echipa și faptul că jucătorii nu mai au condiția fizică din trecut.

"Băi Tommy, nu vezi, bă, că suntem lați?! Nu mai suntem în stare să rezistăm 90 de minute, suntem penibili! Am ajuns să fie peste noi la pregătire fizică unii care stau și se antrenează când vor. Nu e, bă, normal! Lasă-mă, că m-ai distrus" ar fi fost cuvintele lui Reghecampf care au produs cu adevărat ruptura

"Neubert este un profesionist, dar face ce spun eu"

Însă, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor la începutul lunii mai, Reghecampf spunea că Thomas Neubert face doar ce îi spune el și îl lăuda pe neamț.

"Thomas este un profesionist, un preparator cum în România sunt puțini. Nu am nimic să îi reproșez pentru că el face programul după ce are aprobarea mea.

Lăsați-l pe Thomas în pace! Nimeni nu face ceva la Steaua fără aprobarea mea. Nici măcar meniul de la masă nu este făcut fără ca eu să dau OK-ul", spunea Reghecampf pentru Gazeta Sporturilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.