EURO 2016

EXCLUSIV Scene şocante pe Stade de France » FOTO Un jucător al României a fost prins fumând în vestiar, la meciul cu Franța!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 iunie 2016

Jocul bun cu Franţa, din deschiderea Euro, chiar dacă am pierdut în final din cauza golului lui Payet, a ascuns o scenă incredibilă petrecută în startul reprizei secunde.

Scenă care a trecut neobservată atât de camerele TV, cât şi de cei prezenţi pe stadion, în tribună. GSP v-o prezintă în exclusivitate.

La pauză, la scorul de 0-0, Iordănescu îşi făcuse deja un plan de abordare a părţii a doua. La startul reprizei secunde, le-a cerut secunzilor săi să-l trimită pe Alibec la încălzire fiindcă pregătea deja înlocuirea lui Florin Andone.

"Prin minutul 60 să fie pregătit că îl bag!", i-a transmis Puiu lui Viorel Moldovan. Acesta, împreună cu ceilalţi doi asistenţi ai selecţionerului, a avut parte de un şoc: Alibec nu era pe bancă! Deşi partea a doua a meciului începuse deja!

Imediat, unul dintre ei a revenit la vestiare pentru a-l căuta pe atacantul Astrei. Pe care l-a găsit în cabină. Rămăsese acolo pentru a trage câteva fumuri dintr-o ţigară!

Din ediția tipărită de azi și din cea digitală puteți afla cum cum a reacționat atacantul Astrei, ce a decis Iordănescu atunci când a aflat, precum și alte detalii de culise despre acest caz!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Situație asemănătoare cu cea de la EURO 1996! Ce decizie a luat Iordănescu
✓Jucătorul pe care Andone vrea să-l readucă la Dinamo: e tentat să-i facă o ofertă de a reveni în alb-roșu
✓Puzzle cu amintiri Camelia Potec a vorbit cu GSP despre cele mai importate momente ale carierei sale
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.