Liga 1

”Câine” adevărat » Puljici recunoaște: ”Steaua m-a ofertat”. Ce s-a întâmplat cu transferul

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday 15th of June 2016 12:00

Puljici, 28 de ani, a explicat pentru Gazeta Sporturilor care este situația sa după propunerile făcute de Dinamo și de Steaua.

Fundașul Ante Puljici a ajuns obiect de dispută între Dinamo și Steaua. Fosta echipă a croatului a făcut trei propuneri concrete, rivalii una.

Apărătorul de 28 de ani, care revine în proprietatea lui Gent, a declinat tot. Nu solicită 20.000 de euro cât ar avea pe lună în Belgia, dar vrea măcar 15.000 de euro. Un salariu considerat prea mare de către granzii României.

Fotbalistul a descris situația pentru Gazeta Sporturilor: "Steaua mi-a făcut o ofertă concretă, însă am refuzat-o. Propunerea financiară a Stelei a fost peste cea a lui Dinamo. Dar am spus "nu", pentru suma aceea nu mă întorc în România, cu tot respectul!

Mai am oferte și de la alte cluburi, nu e nicio supărare. Pentru Dinamo am solicitat o sumă preferențială, să-i spun așa, însă n-am ajuns la niciun acord. Apreciez tot ceea ce a făcut clubul pentru mine, cred că am răspuns la fel, suporterii sunt minunați, poate și de aceea nu știu dacă m-aș vedea în tricoul Stelei. Voi lua o decizie în următoarea săptămână".

6.000 €a fost salariul lunar al lui Puljici în Ștefan cel Mare

9.000 €pe lună a fost oferta maximă transmisă de Dinamo croatului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.