Liga 1

INTERVIU GSP » Moraru iese la atac: "Am adus clubul pe linia de plutire, deși alții vor să-l înece!" + Patronul Rapidului recunoaște că fiul său face transferurile și explică de ce

foto: Libertatea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 iunie 2016

Tribunalul București a pronunțat marți falimentul Rapidului, giuleștenii având o săptămână la dispoziție pentru a face apel.

Deși viitorul arată sumbru pentru alb-vișinii, patronul Valerii Moraru încă mai crede că giuleștenii pot să evite desfiinţarea. Oficialul a acceptat un dialog cu GSP în care a recunoscut, printre altele, că fiul său e cel care face transferurile.

Dănuț Lupu a lansat un atac dur la adresa conducerii din Grant, după anunțul falimentului: "Din ce știu eu, Rapid mai are doar 8 jucători sub contract. Îmi pare nespus de rău pentru acest club, dar a căzut pe mâna unor oameni care nu au nici o treabă cu fotbalul. Am înțeles că el a luat Rapidul pentru ca fiul său să nu se mai joace pe PlayStation, ci să aibă o echipă reală". 

Moraru răspunde azi, în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor: "Să vină Dănuţ Lupu la Rapid, că mâine îl pun în locul băiatului meu! Deocamdată, singurul care acceptă să lucreze gratis e fiul meu.

V-a plăcut echipa din prima jumătate a lui 2015? Fiul meu a făcut-o în acea iarnă, el a adus jucătorii. Și am bătut- o pe Steaua în deplasare, am fost aproape să ne salvăm. Fiul meu colaborează acum cu Dinu Gheorghe, cel mai bun conducător din România.
Vom aduce 12 fotbaliști noi. Să vedem dacă ne permite
administratorul judiciar, că poate n-o să fie de acord". 

Azi, în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, Valerii Moraru răspunde tuturor întrebărilor care-i macină pe fani! Poți răsfoi și online Gazeta, aici!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.