EURO 2016

Cine e apt cu Albania? Patru jucători români pot rata ultimul meci din grupă

Articol de Justin Gafiuc  —  joi, 16 iunie 2016

  • Corespondență din Paris

Toate schimbările efectuate de Iordănescu aseară au fost dictate de rațiuni medicale.

Tensiunea rămâne la cote înalte în cadrul naționalei noastre, însă nu rezultatul cu Elveția este de vină. Anghel Iordănescu a fost obligat să folosească înlocuirile pentru a introduce jucători valizi pe teren.

Primul care s-a "rupt" a fost închizătorul Mihai Pintilii, care a acuzat dureri și a fost substituit la pauză. După o oră de joc a părăsit terenul și Răzvan Raț, tot din cauza durerilor, iar Steliano Filip a intrat în locul fundașului stânga. Ghinion apoi și pentru dinamovist, care conform selecționerului a acuzat probleme după meci.

Cu câteva minute înainte de final, Keșeru s-a ținut de bicepsul femural după un sprint, iar Bogdan Stancu a cerut schimbare. A intrat, până la urmă, Florin Andone în locul "Motanului".

Iordănescu a comentat situația lotului imediat după meci: "Au fost mai mulți jucători care au acuzat probleme medicale: Pintilii, Raț, Stancu și chiar și Filip, care a intrat în repriza secundă, au acuzat probleme medicale. În meciul cu Albania sper să ne putem baza pe cât mai mulți dintre ei".

"Nu am vrut să risc să am ceva mai grav, am hotărât cu antrenorul să ies la pauză. D-aia e frumos fotbalul, e un joc de bărbaţi. E foarte greu pe bancă, e incredibil să trăieşti de pe margine un meci, Doamne-fereşte!"
Mihai Pintilii, mijlocaş România

"Rezultat echitabil, mai ales că am suferit pe finalul meciului, de fapt mai toată repriza a doua. Nu am înțeles de ce am căzut fizic în ultimele 30 de minute, mai ales că am avut patru jucători noi față de partida cu Franța"
Mirel Rădoi, la DolceSport

"Nu putem spune că meritam victoria, cu toate că am avut șanse importante de a face 2-0. Dacă eram mai atenți alta era situația. Asta arată lipsa de maturitate și de experiență"
Ioan Andone, la DolceSport

"Am căzut fizic, a văzut toată lumea că am cedat iniţiativa complet în repriza a doua. Mulţi dintre stranierii noştri nu evoluează la echipele de club. Salut deciziile lui Iordănescu, a făcut schimbări inspirate"
Ciprian Marica, la Pro TV

"Au fost semne vizibile că am cedat din punct de vedere fizic. Nici Torje, nici Keșeru, nici Stancu, dar nici Chipciu nu erau în joc. Stancu a avut însă un plus, a mai ținut de minge. Trebuia băgat Stanciu! Consider că domnul Iordănescu a fost lipsit de reacție"
Ilie Dumitrescu, la DigiSport

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.