Altele

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Fotografii îngrozitoare cu iubita lui Pistorius după ce a fost ucisă » Familia ei a cerut să fie publicate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 iunie 2016

Familia Reevei Steenkamp a cerut tribunalului din Africa de Sud să publice imaginile cu cadavrul acesteia, după ce a fost ucisă de Oscar Pistorius.

Sportivul paralimpic a împușcat-o pe iubita sa în februarie 2013, susținând că a crezut că este un hoț. Ieri, în cadrul procesului, apărarea lui Pistorius a cerut ca acesta să-și scoată protezele de la picioare (VIDEO și FOTO AICI!) pentru a demonstra cât de lipsit de apărare este și de ce a recurs la această soluție fără să se intereseze întâi dacă era într-adevăr un intrus în casă, sau era o persoană cunoscută.

Familia Reevei, care avea 30 de ani la momentul decesului, a cerut curții să facă publice imaginile cu cadavrul acesteia, pentru ca oamenii să vadă ce s-a întâmplat și cât de îngrozitoare au fost rănile fatale suferite. Atenție, imaginile din galeria foto vă pot afecta emoțional!

Pistorius ar putea încasa o pedeapsă de 15 ani dacă va fi găsit vinovat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.