EURO 2016

VIDEO+FOTO Evoluție entuziasmantă! Spania nu i-a dat nicio șansă Turciei, scor 3-0, și s-a calificat în "optimi"

+16 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 iunie 2016

Spania n-a avut nicio problemă în meciul din etapa a doua din Grupa D cu Turcia și s-a impus cu 3-0, reușind astfel și calificarea în ”optimile” Campionatului European. Asta deși în primul joc de la EURO a avut mari emoții în fața Cehiei pe care a învins-o la limită, cu un gol al lui Pique în minutul 87.

SPANIA - TURCIA 3-0
VIDEO / TEXT
Au marcat: Morata 34, 48, Nolito 37

Cu Turcia, seria de goluri a fost deschisă de Morata în minutul 34, iar trei minute mai târziu Nolito avea să stabilească scorul pauzei, 2-0. După revenirea de la cabine, același Morata și-a trecut în cont "dubla".

Până la finalul partidei, Spania a mai ratat câteva ocazii bune de a înscrie, însă momentul de maxim interes s-a petrecut în tabăra turcă. Arda Turan a fost luat la ochi de propriii fani și huiduit la fiecare atingere de balon. Căpitanul Turciei le-a răspuns și el ironic suporterilor. Vezi AICI DETALII!

După primele două etape din Grupa D, Spania e lider cu maximum de puncte și s-a calificat în ”optimi”. Pe 2 e Croația, cu 4 puncte. Podiumul e încheiat de Cehia, cu un singur punct, iar pe ultima poziție se află Turcia, care n-are niciun punct.

Până acum s-au mai calificat în optimile de finală ale Campionatului European Franța și Italia.

Spania: De Gea - Juanfran, Pique, Ramos, Jordi Alba - Fabregas, Busquets, Iniesta - Silva, Morata, Nolito

Turcia: Volkan Babacan - Gokhan Gonul, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin - Ozan Tufan, Selcuk Inan, Oguzhan Ozyakup - Kakan Calhanoglu, Burak Yilmaz, Arda Turan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.