Amicale

Steaua a jucat un prim meci amical :) Reghe a fost omul partidei!

Foto: Steauafc.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 June 2016

Steaua se află în aceste zile în cantonamentul din Slovenia, iar pentru a mai destinde un pic atmosfera roș-albaștrii au organizat un meci între oficialii echipei.

Echipa formata din Laurențiu Reghecampf, MM Stoica, Florin Tene și Toader Vlad s-a impus la scor de tenis împotriva celei alcatuite din Marius Ianuli, Anton Petrea, Cristi Termure și Horea Codorean, scor 6-1.

"Pentru învingători au înscris Laurențiu Reghecampf, autorul unui hattrick, MM Stoica de doua ori și debutantul Toader Vlad. De partea cealaltă, golul a venit din partea lui Cristi Termure. În rest, Florin Tene a făcut minuni în poartă, blocând șuturile disperate ale perdanților din această seară", scrie site-ul Stelei.

Desemnat jucatorul meciului, Reghecampf a comentat scurt rezultatul obținut de echipa sa: "Ne-am mișcat bine în această seară, dar trebuie să menționez faptul că adversarii nu s-au ridicat la nivelul partidei. Sunt sigur, însă, că după cateva zile de pregătire, băieții se vor dovedi niște adversari redutabili, iar victoria noastră va fi la o diferență mai mică".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.