EURO 2016

Florin Andone le-a transmis un mesaj fanilor după eliminarea de la EURO: "A fost un sezon complet"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 iunie 2016

Florin Andone a avut un sezon plin, atât la Cordoba cât și la naționala României. Chiar dacă n-a reușit promovarea în La Liga cu echipa sa de club, atacantul român de 23 de ani e optimist în privința viitorului.

Vârful care a fost titular în meciul de debut de la EURO cu Franța a transmis un mesaj fanilor pe contul personal de Instagram.

36 de apariți
a avut Florin Andone în tricoul ibericilor de la Cordoba 

"S-a mai terminat un sezon. M-am bucurat foarte mult să joc la Cordoba și la națională. A fost un sezon complet, în care am beneficiat și de participarea la EURO unde, deși lucrurile nu au ieșit bine, m-am simțit împlinit la nivel profesional pentru acest sezon în care am jucat 44 de meciuri fără nicio accidentare, mulțumesc lui Dumnezeu!

Acum mă voi bucura de familie și mă voi deconecta de la fotbal câteva zile, apoi voi reveni cu mai multă forță pentru a continua să cresc. Mulțumesc tuturor pentru susținerea necondiționată, în special fanilor Cordobei, care m-au făcut să mă simt special și fericit din primul meci, cu Valladolid, până la ultimul, cu Mallorca. Continuăm...", a scris Andone pe rețeaua de socializare.

21 de goluri
și 7 pase decisive a reușit Andone la Cordoba

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.