EURO 2016

Istoria se repetă » De la Cornel Dinu, cu "Nicoliță e muncitor, dar terenul de fotbal nu e șantier", la un alt român care îi critică pe tricolori: "Avem prea mulți muncitori"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  luni, 20 iunie 2016

Cornel Dinu a declarat în urmă cu mai mulți ani, pe când Bănel Nicoliță îmbrăca tricoul Stelei și al naționalei, că e "un jucător muncitor, dar terenul de fotbal nu e șantier".

Acum, Marcel Răducanu spune același lucru despre fotbaliștii echipei naționale a României, însă cu alte cuvinte.

"E dureros să pierzi cu Albania. Băieții nu au nicio vină, vina o au cei care i-au antrenat de au ajuns așa. Greșelile s-au făcut în trecut. Din 23 de jucători pe care i-ai avut acolo, doar 4 mai știu ceva și din ei e unul care știe mai mult, dar nu l-ai folosit. Trebuia să-l bagi cât rezistă, trebuia să joace Sânmărtean.

Ce facem, jucăm numai cu muncitori? Fotbalul se joacă pe gazon, nu în fabrică. V-am spus, săracii n-au nicio vină ei că nu au personalitate, nu au jocul care era pe vremea noastră. Cred că Puiu trebuia să riște puțin. Nu știu dacă e depășit Iordănescu, dar ce era să facă? Acesta este lotul pe care l-a avut”, a declarat Marcel Răducanu la Digisport.


Rezultate România EURO 2016:

Franţa - România 2-1

România - Elveţia 1-1

România - Albania 0-1

Clasamentul grupei A:

1. Franța 7p

2. Elveția 5p

3. Albania 3p

4. România 1p


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.