EURO 2016

VIDEO Ruda săracă sus, Rusia out! Țara Galilor câștigă grupa B și se califică alături de Anglia și Slovacia după victoria cu Rusia, 3-0

Galezii defilează, Ramsey scapă de capcana ofsaidului și-l lobează pe Akinfeev // FOTO Reuters

Articol de Daniel Scorpie, Victor Vrînceanu  —  Tuesday 21st of June 2016 12:00

Galezii câștigă grupa, sărind peste regii englezi, după lecția (3-0) dată echipei cu cei mai violenți fani. Și slovacii se califică (0-0), rezistând eroic asediului.

St. Etienne și Toulouse au fost reperele unde s-a decis configurația finală a grupei, în care numai Anglia juca liniștită ultimele 90 de minute.

De aceea Hodgson a venit cu 6 noutăți de pe bancă în fața unei Slovacii-tip, pe care remiza o ducea în "optimi", locul depinzând de Rusia - Țara Galilor.

Faze VIDEO de la cele două meciuri AICI!

Vardy e, în fine, titular și foarte periculos, cu o reluare "peste". Deschis se joacă și dincolo. Rușii riscă și iau gol pe contraatac: Ramsey cu "scăriță". Galezii urcă la șefie.

Englezii află și presează, însă Vardy nu-l bate pe Kozacik! Noul lider nu se joacă, iar Taylor, pe o altă contră, împachetează Rusia: 2-0 în 20 de minute. Și Vokes îl ratează pe 3-0!

Sub asediu e și Slovacia, doar că parează iar superb Kozacik la șutul expediat de Lallana. Spre disperarea Prințului William, aflat în tribună.

Slovacii revin mai curajoși de la cabine, Weiss îl întinde pe ezitantul Hart. Iar Hodgson îi bagă pe Rooney și Alli, care e aproape de 1-0, dar apare Skrtel salvator. Pe ruși nici Putin nu-i mai apără de Bale, 3-0. Slovacii rezistă asediului (0-0) și vor prinde eroic "optimile", alături de liderii galezi.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.