EURO 2016

Atacuri pe aeroport » Burleanu a găsit vinovații pentru eliminarea rușinoasă de la EURO: "Doar atât pot să-mi reproșez. Asta e realitatea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 June 2016

Răzvan Burleanu a dat vina pentru eliminarea României de la Campionatul European pe vechea conducere a FRF în frunte cu fostul președinte Mircea Sandu. 

"Acest eșec e consecința unei investiții care nu s-a făcut timp de 24 de ani, după Revoluție. Asta e realitatea pe care o avem azi. Eu pot să-mi reproșez doar că acest proces de reconstrucție pe care l-am început acum doi ani n-a început în urmă cu 24 de ani. Trebuie să-l accelerăm acum la cea mai înaltă viteză. Ca să ai parte de jucători tineri la nivel de echipa națională ai nevoie să fi început investiția acum 24 de ani", a declarat Burleanu pe aeroport, conform DigiSport. 

Președintele FRF încă nu s-a hotărât în ceea ce privește viitorul selecționer al României și lasă de înțeles că nu Anghel Iordănescu e principalul vinovat, argumentând că selecționerul n-a avut fotbaliști cu care să facă performanță. 

"Jucătorii noştri, în comparaţie cu jucătorii de altădată, în spatele cărora foarte mulţi oameni s-au ascuns ani de-a rândul, nu joacă la echipe de top, nu sunt obişnuiţi cu turneele finale. Cu câteva mici excepţii, nu avem jucători care să fi trecut pe la turneele finale. Vom face o analiză şi o să vă comunicăm rezultatele acestei analize în perioada urmatoare, în maximum o săptămână", a adăugat Răzvan Burleanu.

Citește și: "Tricolorii" au avut parte de o primire ostilă pe aeroport: "Ne-ați făcut de râs!"

Citește și: Iordănescu a dat-o la întors și a făcut un anunț la revenirea în țară: "Din capul locului aș vrea să vă rog"

Rezultate România EURO 2016:

Franţa - România 2-1
România - Elveţia 1-1
România - Albania 0-1

Clasamentul grupei A:

1. Franța 7p
2. Elveția 5p
3. Albania 3p
4. România 1p

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.