Liga 1

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVENIA » VIDEO+FOTO Steaua a făcut azi primul antrenament cu noul preparator fizic

+11 Foto
Foto: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 21 iunie 2016

Steaua se află de cinci zile în cantonamentul din Slovenia, însă între timp a rămas fără preparatorul fizic Thomas Neubert.

Noul preparator este Matteo Spatafora (40 de ani), care a făcut astăzi cunoștință cu jucătorii lui Laurențiu Reghecampf. Aceștia au colaborat pentru prima dată în antrenamentul de astăzi, de la ora 13:00, ora României.

Steliștii s-au antrenat în sfârșit pe o vreme mai bună, după două zile de ploi torențiale. Jumătate din ei s-au pregătit cu TRX-ul,  iar ceilalți au făcut alergări.

Spatafora cunoaște foarte bine fotbalul din România, lucrând la mai multe echipe din Liga 1. Acesta a mai activat în trecut la Universitatea Craiova, Rapid, ASA Tg. Mureș și Astra.

În plus, italianul a făcut parte din staff-ul Unirii Urziceni în 2010, când ialomițenii au câștigat campionatul. Atunci, Spatafora a lucrat cu MM Stoica, actualul director sportiv al Stelei.

Steaua va sta în Slovenia până pe 30 iunie, iar pe 3 iulie va pleca în al doilea cantonament, în Olanda.

Echipa lui Reghecampf va avea un amical pe 25 iunie cu o formație din ligile inferioare, iar pe 28 iunie va fi un amical cu Dinamo Zagreb, campioana Croației.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.