Liga 1

EXCLUSIV Planurile noii achiziții a Stelei pentru sezonul viitor: "Știu câte goluri pot marca"

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday, 21 June 2016

Bojan Golubovici, atacantul de 32 de ani venit de la CSMS Iași, a acordat un interviu exclusiv în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de mâine.

Noul elev al lui Laurențiu Reghecampf a vorbit printre altele și despre primul contact pe care l-a avut noii săi coechipieri și s-a arătat șocat de eliminarea României de la EURO.

"Sper să ajut echipa să ia campionatul și să mergem în grupele Champions League. Dacă nu, măcar în Europa League. Eu știu ce am făcut în fotbal, în Liga 1, respect orice comentariu despre mine. Știu ce pot, știu câte goluri pot marca.

Accept lucrurile pozitive și negative care s-au spus despre mine. Și merg mai departe. Antrenamentele la Steaua sunt mai intense, dar e normal, sunt alte pretenții", a spus Golubovici pentru Gazeta Sporturilor.

"Am fost surprins că România nu a bătut Albania. Aș fi zis că echipa va trece de grupe. Chiar mi-a părut rău! Păcat, băieții au vrut, dar nu stiu ce s-a intamplat" Bojan Golubovici

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de mâine și în Gazeta Digitală interviul integral cu Bojan Golubovici. Bosniacul a vorbit despre așteptările pe care le are la Steaua, ce idoli a avut, ce fundași i-au pus cele mai mari probleme și multe alte subiecte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.