EURO 2016

Marica i-a luat la rând! Fostul căpitan l-a taxat pe Chiricheș: "A fost apatic!" » Atac la Burleanu și la antrenorii români

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 iunie 2016

Ciprian Marica nu a prins lotul României pentru EURO 2016 și a analizat din afară prestația "tricolorilor" de la turneul final.

Fostul căpitan al României l-a criticat pe Vlad Chiricheș, actualul lider, pentru cum s-a comportat în conferința de presă. În plus, atacantul de 30 de ani a vorbit și despre Răzvan Burleanu și antrenorii români care dau vina pe jucători.

"Ne așteptam poate ca Albania să fie mai ambțioasă și mai entuziastă decât noi. Dar lucrurile devin comice, având în vedere că ne-au băgat în combinații de joc și nu ne-au dat mingea. Ne-au subordonat!

Când m-am uitat la conferința lui Vlad (n.r. Chiricheș, detalii AICI), parcă am văzut o a treia repriză a meciului cu Albania. Vlad a fost apatic și nu și-a asumat responsabilitatea.

Pe mine mă deranjează puțin și atitudinea președintelui FRF. Nu ne spune ceva și nici nu are o opinie. În plus, mă deranjează ca de-a lungul timpului mulți antrenori români se ascund în spatele mediocrității și spun că jucătorii nu au valoare", a spus Marica la DolceSport.

Rezultate România:

Franţa - România 2-1
România - Elveţia 1-1
România - Albania 0-1

Clasamentul grupei A:

1. Franța 7p
2. Elveția 5p
3. Albania 3p
4. România 1p

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.