Liga 1

Pleacă Varela la PAOK? Pariu special pentru transferul căpitanului Stelei

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 June 2016

După 3 ani petrecuți la Steaua, Fernando Varela este la un pas de a pleca de la formația roș-albastră, deși este un om de bază al echipei lui Laurențiu Reghecampf.

Patronul Gigi Becali este dispus să îl vândă în această vară pe căpitanul Stelei și negociază cu grecii de la PAOK Salonic. Șansele ca cele două părți să ajungă la un acord sunt destul de mari, iar începând de acum fanii pot paria pe un eventual transfer al fundașului de 28 de ani.

 "Prima dată a venit un impresar grec cu 500.000 de la PAOK. I-am refuzat, iar ei au mărit la un milion. Le-am spsus că eu cu mai puțin de 2 milioane nu îl dau"
Gigi Becali, ieri, la Digi

Varela, 28 de ani, este cotat la 3.000.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de. În sezonul trecut, fundașul din Capul Verde a fost titular incontestabil la Steaua și a bifat 40 de meciuri, marcând 4 goluri.

Steaua a dat 1.250.000 milioane de euro pentru transferul lui Fernando Varela de la FC Vaslui în 2013.

Îl ia PAOK pe căpitanul Stelei?

- Betano.com oferă un pariu special pentru plecarea căpitanului Stelei, Fernando Varela, la echipa PAOK Salonic din Grecia.

Varela are cota de peste 1,40 să ajungă la PAOK și de peste 2,70 să nu se transfere la această echipă, până la data de 8 septembrie 2016.

- Betano.com adaugă foarte des pariuri speciale . Verifică site-ul cât de des poți pentru a le vedea, lista fiind din sport și nu numai. Pentru EURO 2016, Betano.com oferă pariuri speciale pentru echipe, dar și pentru turneul final în general.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.