EURO 2016

VIDEO+FOTO Ungaria și Islanda merg în "optimi"! Portugalia merge și ea mai departe

+12 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 iunie 2016

Ungaria și Portugalia merg în optimile de finală ale Campionatului European după ce au oferit cel mai frumos meci de la acest turneu final în utlima etapă din grupe, scor 3-3.

Ungaria va juca împotriva locului 2 din Grupa E, cel mai probabil Belgia. Islanda va întâlni Anglia, în timp ce Portugalia va da peste Croația.

Maghiarii au condus de trei ori, dar de fiecare dată s-au văzut egalați. Pentru unguri au marcat Gera (19') și Dzsudzsak o dublă (47', 55'). De partea cealaltă, Nani a egalat la 1 în minutul 42, apoi Ronaldo a marcat un gol superb cu călcâiul (50'), iar același portughez a stabilit scorul final în minutul 62.

Cristiano Ronaldo a intrat astfel în istoria Campionatului European după ce a reușit să marcheze la 4 turnee finale de CE.

În celălalt meci al grupei, Islanda a învins Austria, scor 2-1, după golurile lui Bodvarsson (18), Traustasson (90+4), respectiv Schopf (60). Austriecii au ratat un penalty în minutul 37 prin Dragovici.

Ungaria a terminat pe locul 1 Grupa F, cu 5 puncte, pe poziția secundă s-a clasat Islanda, tot cu 5 puncte, dar cu un golaveraj inverior. Pe locul 3 e Portugalia, cu 3 puncte, iar ultima este Austria, cu un punct. 

 

liveTEXT AICI Ungaria - Portugalia 3-3 VIDEO
A marcat: Gera 19, Dzsudzsak 47, 54 / Nani 42, Ronaldo 50, 62

Ungaria: Kiraly - Lang, Guzmics, Juhasz, Korhut - Gera, Pinter - Dzsudzsak, Elek, Lovrencsics - Szalai

Portugalia: Patricio - Vieirinha, Pepe, Carvalho, Eliseu - Gomes, Carvalho, Moutinho, Mario - Ronaldo, Nani

liveTEXT AICI Islanda - Austria 1-1 VIDEO
A marcat: Bodvarsson 19 / Schops 60
*Austriecii ratează un penalty în minutul 37 prin Dragovici

Islanda: Halldorsson - Saevarsson, Arnason, Sigurdsson, Skulason - Gudmundsson, Gunnarsson, Sigurdsson, Bjarnason - Bodvarsson, Sightorsson

Austra: Almer - Dragovici, Prodl, Hinteregger, Fuchs - Ilsanker, Baumagrtlinger - Klein, Alaba, Arnautovici - Sabitzer

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.