Liga 1

Se confirmă mutarea! Rednic, la o zi de preluarea unui nou club din Liga 1! Lovitură pentru Dinamo » Prima reacţie a tehnicianului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 iunie 2016

Narcis Răducan a confirmat dorința de a-l aduce pe Mircea Rednic la Pandurii și anunță că în cazul în care românul va refuza, are 3 variante din străinătate.

"E prima opțiune Mircea Rednic. Am fost surprinși de plecarea lui Edi. Avem și câteva variante de rezerve. Am 3-4 piste dacă Rednic va refuza.

Lienen nu poate veni. Avem câteva variante de rezervă din prima ligă din Olanda, unul din Germania și un italian. Până mâine Rednic ne dă un răspuns.

Transferul depinde de ambele părți. Vedem ce vom face. Să știți că variantele din străinătate sunt foarte bune", a zis Narcis Răducan la Digi.

Ce zice Rednic:

"Trebuie să le dau un răspuns cât mai repede. Până diseară îi anunț. Ținând cont că joacă în cupele europene, îi mulțumesc lui Narcis că s-a gândit la mine. Mă surprinde că Pandurii poate oferi mai mulți bani decât Dinamo.

De la națională nu m-a contactat nimeni. Va exista o clauză la Pandurii dacă vine vreo ofertă de afară sau de la națională să pot pleca. Nu am cum să iau jucători de la Dinamo, sunt sub contract. Ei au un lot, o strategie, cu foarte mulți tineri". 

299 meciuripentru 8 echipe a strâns Mircea Rednic în Liga 1 

Citește și: Bomba verii în Liga 1! Mircea Rednic, dorit de o echipă cu pretenții din România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.