Europa League

Veste excelentă pentru Viitorul primită de la UEFA! Anunțul făcut azi

FOTO: Andrei Crăițoiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 iunie 2016

Ieri a avut loc, la stadionul Central din Complexul Academiei Hagi, o inspecție din partea Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), anunță site-ul oficial al clubului.

Pentru că FC Viitorul va reprezenta România în ediția viitoare a Europa League, forul european l-a delegat pe finlandezul Tero Auvinen (inspector UEFA pentru stadioane) și pe Sorin Cojocaru (inspector UEFA pentru stadioane pe România) pentru a vedea condițiile pe care arena din Ovidiu le întrunește pentru a putea găzdui meciuri europene în sezonul 2016/2017.

După o inspecție riguroasă, arena Centrală din Complexul Academiei Hagi a primit calificativul "Excelent" și a fost clasificată la 3 stele, astfel că FC Viitorul își va putea susține la Ovidiu meciurile din turul 3 preliminar și, eventual, din Play-Off în viitorul sezon de Europa League.

Clubul FC Viitorul a fost reprezentat la această inspecție de președintele Pavel Peniu, directorul general Cristian Bivolaru, vicepreședintele Constantin Stamate și administratorul stadionului Costin Anton.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.