Nationala

EXCLUSIV Analiză tranșantă a evoluției "tricolorilor" din meciul cu Albania: "Românii jucau de parcă era meciul în Sahara și fuseseră anunțați că rămân acolo pentru totdeauna"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 24 June 2016

Jucătorul cu cele mai multe selecții la echipa națională, Dorinel Munteanu, a vorbit despre parcursul României la EURO într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Acesta s-a declarat extrem de dezamăgit de parcursul elevilor lui Anghel Iordănescu și a pus eșecul cu Albania pe seama mentalității jucătorilor români.

"Au mai fost meciuri slabe la echipa națională, dar nici în cele mai urâte vise nu credeam că ne va bate Albania. Ai noștri au fost blazați, habar n-am de ce o asemenea atitudine, dacă nici un EURO nu te mai motivează, ce, Doamne iartă-mă, te mai mișcă?

Românii jucau de parcă era meciul în Sahara și fuseseră anunțați că rămân acolo pentru totdeauna. Albanezii, în schimb, parcă aveau patru picioare. Au jucat ceea ce trebuia să arătăm noi", a spus Dorinel Munteanu pentru GSP.

Află ce are de spus fostul internațional român despre problema selecționerului și șanșele României de a se califica la Mondialul din 2018 răsfoind ediția tipărită sau ediția digitală a Gazetei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.