EURO 2016

Alibec nu e singurul! Un star al Belgiei stă în cameră cu balcon pentru a fuma: "Probabil și-ar devasta camera dacă i-am interzice să fumeze cinci sau șase țigări pe zi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 iunie 2016

Selecționerul Belgiei, Marc Wilmots, a dezvăluit că mijlocașul Radja Nainggolan este fumător, însă susține că nu are o problemă cu acest lucru dacă jucătorul dă randament bun pe teren.

"Da, Radja fumează. Nu-l voi opri dacă de asta are nevoie. Sunt flexibil când vine vorba de asemenea lucruri. Este corpul lui. Nu mă deranjează atât timp cât își face treaba pe teren.

Mereu mă asigur că are o cameră cu balcon, să nu activeze alarma de incendiu. Cred că este singurul din echipa națională a Belgiei care fumează. Probabil și-ar devasta camera dacă i-am interzice să fumeze cinci sau șase țigări pe zi. Este problema lui dacă asta înseamnă că va trebui să se retragă la 30 de ani și nu la 35", a declarat Wilmots pentru publicația belgiană Sporza.

Nainggolan, 28 de ani, a marcat golul victoriei pentru Belgia în ultimul meci din faza grupelor la EURO, contra Suediei. În optimile de finală, naționala antrenată de Wilmots va întâlni Ungaria.

Citește și: EXCLUSIV Scene şocante pe Stade de France » FOTO Un jucător al României a fost prins fumând în vestiar, la meciul cu Franța!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.