Nationala

Platitudinile lui Răzvan Burleanu: de la "EURO a demonstrat că între Estul și Vestul Europei este o falie" la "Am prieteni care își doresc cu asupra de măsură binele fotbalului românesc"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 iunie 2016

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut astăzi o conferință de presă în care a analizat prestația României la EURO 2016.

Pe lângă anunțul despre viitorul selecționer (vezi detalii), președintele Burleanu a oferit mai multe declaraţii.

TOP 10 DECLARAȚII pretenţioase ALE LUI BURLEANU

"1. Dacă facem o analiză, observăm că există două modele: modelul liberal şi cel intervenţionist. În situaţii de criză, modelul intervenţionist este cel care te poate scoate din această criză.

2. Acest EURO a demonstrat că între Estul și Vestul Europei este o falie. Ne confirmă că este o prăpastie între echipele din occident și cele din Estul Europei. Nu vreau ca România să rămână pe marginea prăpastiei.

3. Nu am putut acoperi deșertul așternut în ultimii 20 de ani peste fotbalul românesc

4. Voi face tot ce pot pentru a draga această mlaștină în care fotbalul românesc se află

5. Văd că multe persoane condamnate au spațiu media. Vedem oameni condamnați, care au șmenuit drepturi TV și care au spațiu media. Eu nu am astfel de prieteni. Am prieteni care își doresc cu asupra de măsură binele fotbalului românesc.

6. Eu nu țin de scaunul de la FRF. Sunt bine pregătit și pot face multe lucruri. Dar am atât de multă tărie și dorință de a face asta. Drumul pe care am pornit este unul sincer și corect. Este nevoie de oameni sinceri, cu puțină nebunie, care să pună interesul personal mai prejos de interesul general

7. Noi, cei din actuala administrație, ne vom ține departe de scandaluri și de mlaștina aceasta

8. Să nu credeți că un antrenor care primește 600.000 de euro salariu lucrează mai bine sau este mai motivat decât unul care primește 300.000 de euro

9. În 2018, vă las pe voi, presa și fanii, să analizați mandatul meu și să îl comparați cu mandatul 2010-2014. Vă las să umpleți în coloanele din stânga și din dreapta ce am făcut bine și ce nu.

10. FRF a abordat EURO într-un mod profesionist, pentru că am numit un staff tehnic, iar responsabilitatea este a echipei tehnice

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.