Amicale

Ioan Andone a dezvăluit ultimele detalii legate de campania de achiziţii a lui Dinamo: "Definitivăm într-o săptămână transferurile"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 27 June 2016

Dinamo a câştigat fără probleme ultimul meci din cantonamentul desfăşurat în Slovenia, 11-0 cu Zeleznicar Maribor, iar la finalul meciului Ioan Andone a vorbit despre campania de achiziţii şi despre schimbările tactice pe care urmăreşte să le facă.

"Mulţi fotbalişti străini refuză să vină în România. Noi suntem corecţi, plătim ce promitem, dar se tem de insolvenţe, de falimente, de ceea ce aud. La Kyprou am renunţat acum, dar ţinem legătura şi i-am zis că dacă va juca în prima parte a sezonului, în Cipru, îi vom mai da o şansă la iarnă.

Vreau să fac un Dinamo ofensiv, 4-3-3. Pe Roti vreau să-l învăţ să joace vârf. În următorul stagiu trebuie să venim cu 3-4 jucători noi, ca să cristalizăm sistemul de joc. Definitivăm într-o săptămână transferurile", a spus tehnicianul dinamovist la finalul meciului.

Dinamoviştii vor reveni la Bucureşti mâine, iar un al doilea stagiu de pregătire este programat pentru perioada 1-13 iulie, la Pohorje (Hotel “Atrij”), tot în Slovenia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.