Diverse

Știa Dragomir că va fi condamnat? Gestul făcut de fostul șef al LPF înainte de decizia Tribunalului București

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 iunie 2016

Dumitru Dragomir, 70 de ani, a fost condamnat acum 5 zile de Tribunalul București la 7 ani de închisoare cu executare, decizia nefiind una definitivă.

Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, a fost trimis în judecată pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani, cu un prejudiciu de circa 5,4 milioane de euro. Dragomir este acuzat şi de nereguli în legătură cu vânzarea drepturilor TV pentru meciuri de fotbal.

Potrivit acuzațiilor, o firmă a lui Dumitru Dragomir, SC BODU SRL, a primit 1,7 milioane de euro de la RCS-RDS, conform unui contract semnat în august 2009.

Cu două luni înainte ca Dumitru Dragomir a decis să își pună firma SC BODU SRL la adăpost.

Firma care deține sala "Crystal Pallace Ballroom" a fost trecută, în luna aprilie a acestui an, în proprietatea fiului lui Mitică Dragomir, astfel încât singurele afaceri pe care fostul şef al LPF le mai deţine, în acte, sunt o cotă de 3,08% din compania SC Number One SRL şi părţi sociale la SC Galeriile Dragomir SRL, potrivit Jurnalul Național.

Firma de comunicaţii oferea 1,7 milioane de euro, iar BODU SRL se angaja să folosească banii pentru amenajarea Crystal Palace Ballrooms, o afacere avînd ca activitate organizarea de evenimente, în general nunţi şi botezuri, clădire aflată aproape de Palatul Parlamentului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.