Jocurile Olimpice 2016

Președintele Federației Române de Tenis clarifică situația Simonei Halep: "E departe de a lua o asemenea decizie"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 June 2016

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a oferit clarificări referitoare la declarația Simonei Halep, conform căreia sportiva s-ar gândi să nu participe la Jocurile Olimpice (detalii AICI). 

"Probabil că Simona este puțin speriată acum, dar e departe de gândul de a renunța la participarea la Jocurile Olimpice.

Eu vorbesc în fiecare zi cu ea și nu mi-a spus nimic legat de faptul că e îngrijorată de virusul Zika. Știu cât de mult își dorește să participe la Olimpiadă. Și nu numai să participe, ci să ia o medalie. De asta spun că e departe de a lua o asemenea decizie.

Mă gândesc că ea este acum la Wimbledon, printre foarte mulți sportivi și virusul Zika este un subiect acolo. Dar avem destui doctori care o pot liniști în această privință. O să vorbesc și eu cu ea", a declarat Cosac, citat de Agerpres.

Simona Halep a acordat un interviu pentru Reuters, în care a susținut că este îngrijorată în privința virusului Zika și a lăsat să se înțeleagă că e posibil să nu participe la Jocurile Olimpice.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.