Nationala

Variantă-surpriză pentru banca echipei naționale lansată de presa italiană! Turcii și ucrainenii l-ar vrea și ei » Prima reacție a acestuia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 iunie 2016

Selecționerul Albaniei, Gianni De Biasi, a devenit erou național după victoria împotriva României, scor 1-0.

Calciomercato.it vine cu o informație surpriză. Italianul ar fi fost ofertat de FRF pentru a-l înlocui pe Anghel Iordănescu pe banca echipei naționale.

Presa italiană susține că nu doar România îl vrea pe De Biasi, ci și Federația Ucraineană de Fotbal, care dorește să îl înlocuiască pe Formenko.

De asemenea, antrenorul de 60 de ani a primit o propunere și din partea federației din Turcia. Totuși, șansele ca acesta să acepte vreuna dintre aceste propuneri sunt destul de mici. Motivul e simplu: De Biasi este dorit și de echipe din zona Golfului, care îi oferă mult mai mulți bani.

Ce zice De Biasi:

"În acest moment nu este posibil să vin, dar în viitor, cine știe, este posibil. România este o echipă bună, îi știu bine pe jucătorii care sunt în Italia.

Îl știu pe Torje foarte bine, este jucătorul lui Udinese. Mai am contract cu Federația Albaneză. Pot pleca însă mai devreme dacă am o ofertă mai bună.

E foarte posibil ca România să meargă la CM 2018, este o echipă puternică, chiar dacă grupa în care este grea.

Cum să nu fiu interesat să preiau naționala României? Sunt interesat mereu de noi provocări în viața mea", a zis Gianni De Biasi la Digi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.