Diverse

UPDATE / FOTO + VIDEO Trei explozii și focuri de armă la aeroportul Ataturk din Istanbul aseară! » Bilanțul actual: 36 de morți și cel puțin 140 de răniți! Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 iunie 2016

Trei explozii și focuri de armă s-au auzit aseară la aeroportul Ataturk din Istanbul.

UPDATE 12:00 / Aeroportul Ataturk a fost parțial redeschis în această dimineață, însă o treime din zboruri au fost anulate, iar altele au suferit întârzieri.

UPDATE 09:10 / Numărul victimelor a ajuns la 36 de morți și peste 140 de răniți. Primul ministru al Turciei, Binali Yildirim, a declarat că investigațiile preliminare indică un atentat al Statului Islamic. 

UPDATE / Autoritățile turce susțin că numărul victimelor a ajuns la 28 de morți şi peste 60 de răniți. De asemenea, se pare că ar fi vorba despre 3 atacatori de tip kamikaze care s-ar fi detonat după un schimb de focuri cu forțele de ordine la intrarea în terminalul sosiri.

*****

Primele informații spun că sunt destul de multe victime, însă oficial acesta nu a fost deocamdată comunicat. Euronews susține că ar fi vorba de 10 persoane decedate, iar presa turcă adaugă la cei 10 morți alți cel puțin 50 de răniți. 

Toate zborurile au fost deja anulate pe cel mai mare aeroport al Turciei. 

Se pare că este vorba despre un atentat terorist, nerevendicat până în acest moment, informează mai multe publicații importante din străinătate pe rețelele de socializare. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.