Liga 1

EXCLUSIV Șumudică lansează acuzații: "Am început să deranjăm. Se vrea șicanarea mea"

Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 29 June 2016

Marius Șumudică acuză că deciziile FRF sunt "șicane", după ce FIFA a decis azi să extindă pe plan internațional suspendarea tehnicianului de la 8 iunie, în timp ce pe plan intern, conform FRF, acesta va fi suspendat începând cu primul meci oficial. (detalii AICI)

"Am început să deranjăm și ce nu s-a putut în primăvară se întâmplă acum. O să văd ce voi face în continuare pentru că cinci avocați care lucrează pentru mine îmi dau dreptate. Oricum se vrea șicanarea mea. Până și Supercupa au mutat-o unde și cum au vrut ei", a declarat Șumudică pentru GSP.RO.

Șumudică susține că nu este sigur de cum va proceda în lunile următoare.

"Am citit și eu, nu știu exact de când și până când începe această suspendare. Eu am vorbit cu trei avocați, unul dintre ei chiar arbitru la TAS și mi-a spus că este clar din decizia FIFA că sunt suspendat din data de 8 iunie. Mie ar trebui să mi se termine suspendarea pe 1 august, că mi-am ispășit câteva zile din suspendare.

Eu nu știu, FRF nu este subordonată FIFA? Adică dacă FIFA dă o decizie de genul ăsta, o punem cum vrem noi. Eu ce să înțeleg, în cupele europene, terminând suspendarea, pot să stau pe bancă?

Eu în momentul de față nu sunt interzis, scrie că sunt suspendat, e o mare diferență. Suspendat înseamnă că eu pot să îmi desfășor activitatea la antrenamente, dar nu pot să vin la meciuri.

Nu se pune problema să plec. Puteam foarte ușor să mă folosesc de multe tertipuri și să semneze în străinătate și să îmi reziliez cu Astra și să revin la 1 august la Astra, dar nu am vrut să fac mizeriile astea.

FIFA spune un lucru, FRF spune alt lucru. Nu vreau să mă expun să dau în altele și abia așteaptă prietenii ăștia ai mei", a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.