Liga 1

UPDATE Rapid dă lovitura la transferuri! » Unul dintre cei mai tari stranieri din istoria Ligii 1 s-a antrenat azi cu giuleștenii!

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 29 June 2016

Fostul fundaș al CFR-ului, Ricardo Cadu, negociază revenirea în România, la Rapid. 

UPDATE / Cadu s-a antrenat astăzi cu Rapid, însă a declarat că va accepta să joace la giuleșteni doar dacă aceștia scapă de faliment.

"Este un jucător cu experiență care ne poate ajuta. A spus ceva în fotbalul românesc și este un transfer foarte bun. El e într-o formă fizică ok. Probabil l-a atras foarte mult și Rapid. El era liderul CFR-ului în perioada lor de glorie, a fost cel mai important jucător din istoria CFR-ului", a declarat antrenorul Rapidului, Dan Alexa, conform Dolce Sport.

Conform Digi Sport, fotbalistul în vârstă de 34 de ani este foarte aproape de a semna cu giuleștenii, cu care s-a mai aflat în negocieri și în urmă cu un an și jumătate.

Cadu a rămas liber de contract la finalul acestui sezon, după ce a evoluat la formația Gil Vicente, din a doua ligă portugheză, pentru care a bifat 31 de apariții, șase goluri și două pase decisive.

În cei opt ani petrecuți la CFR Cluj (2006-2014), Cadu a cucerit de trei ori campionatul, de trei ori Cupa și de două ori Supercupa.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.