Nationala

Tensiuni în interiorul Federației: "Poate nici nu trebuia să fim la Europene"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 29 June 2016

Vicepreședintele Comisiei Tehnice a FRF, Marcel Pușcaș, a oferit noi declarații legate de eliminarea României de la turneul final dinFranța, dar și despre rolul comisiei în alegerea unui nou selcționer.

"Comisia Tehnică nu a participat la numirea selecționerului. Comisia Tehnică ar trebui să stabilească niște lucruri, să caute soluții și să propună. Sigur, decizia finală îi aparține președintelui FRF și Comitetului Executiv.

Chiar dacă băteam Albania, chiar dacă am bătut Feroe, Finlanda, în calificări, problemele de fond ale fotbalului românesc nu se modifică. După cum arată harta fotbalului în acest moment, poate nici nu trebuia să fim la Europene. Atât timp cât Olanda, Norvegia, Grecia au lipsit, poate nu trebuia să fim prezenți", a spus Pușcaș la Dolce Sport.

Întrebat dacă o victorie cu Albania nu ar fi făcute uitate criticile aduse naționalei, oficialul a declarat că nu aceasta este atitudinea care ar fi trebuit adoptată.

"Ar fi fost păcat pentru că n-am fi făcut altceva decât să băgăm gunoiul sub preș, să aplicăm politica struțului. E o practică generală la români. Nu ne place să spunem lucrurilor pe nume", a adăugat Pușcaș.

România a strâns un singur punct în faza grupelor Campionatului European după înfrângerile suferite în fața Franței și Albaniei și egalului cu Elveția.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.