Liga 1

Șumudică o bănuiește pe Steaua de lucruri necurate! Încă o săgeată la adresa vicecampioanei: "Plâng ca niște copii cărora le-ai lua lopățica! Acum se numesc FCS"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 iunie 2016

FIFA a decis să extindă suspendarea de două luni a lui Marius Șumudică la nivel internațional, începând de la 8 iunie, astfel că antrenorul campioanei nu va putea sta pe banca echipei sale în dubla manșă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor (tur 26 sau 27 iulie - retur 2 sau 3 august).

"Steaua vrea să îmi pună pumnul în gură. Aţi văzut mai devreme pe plajă, erau patru copii şi unul plângea că i-au luat ceilalţi lopăţica. Aşa şi cu ei. Când nu poţi, încerci să maschezi nerealizările.

S-au supărat că vorbeşte Şumudică. Eu nu i-am jignit cu nimic, am spus că de la o lună la alta se schimbă stema, se schimbă denumirea. Nici nu ştiu cum să le zic.

Am înţeles că acum se cheamă FCS, Fotbal Club Steaua. Nici nu vreau să zic de transferurile lor, nu mai vreau să comentez. Nu vreau să intru în polemici, mi-am exprimat doar punctul de vedere.

Anul trecut au ieșit gaură 3 milioane la buget, dacă mai ies și la anul nu știu cum o să se mai numească echipa asta.

Au vrut să mă suspende 6 luni, deși n-am pariat pe echipa mea, n-am beneficiat de nimic", a spus Şumudică la Digi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.