Nationala

Un antrenor român îi face praf pe șefii FRF: "Sunt supărați că nu-și mai pot împărți banii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 iunie 2016

Sorin Cârțu a sărit la gâtul conducerii FRF după dezamăgirea de la Campionatul European din Franța și spune că actualii conducători ai fotbalului românesc trebuie schimbați.

"Eu am spus înainte că nu îmi fac cine știe ce iluzii despre prestația noastră la CE. 

Nu poți să aduci conducerea echipei naționale un antrenor care să își facă CV. Este un hal de degradare. Eu nu sunt de acord cu ideea asta de antrenor străin, mai ales că ceea trebuie făcut în fotbalul românesc este o mare restructurare, pentru că altfel ne mințim.

Sigur că ei sunt obligați să mai încerce o calificare, pentru că mai vin niște bani, mai sunt iar împărțeli. Nenorocirea mare și supărarea mare a celor din FRF nu e că nu am mers noi în optimi, pentru că știai că te oprești acolo, dar mai erau niște bani. Făcuseră niște calcule, cum se împart. Aici e supărarea lor, nu că făceai nu știu ce performanță. Era de plesneală, de noroc și avem de împărțit bani, că asta e ideea", a declarat Sorin Cârțu la Dolcesport.

"Ăștia care sunt acum la FRF nu sunt în stare să facă schimbări în bine, în nici un caz nu poți să faci restructurarea fotbalului cu asemenea oameni"
Sorin Cârțu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.