Liga 1

Adi Mutu face un anunț surprinzător! Ar putea antrena în România: "Discut cu ei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 July 2016

Adrian Mutu vrea să devină antrenor și nu se ferește să înceapă de jos, de la Liga a 2-a sau a 3-a, pentru a fi sigur că nu ajunge în situația lui Mirel Rădoi, care nu avea voie să dea indicații pentru că nu avea licența PRO. 

”Mi-am luat carnetul de antrenor, cu care însă nu pot activa nicăieri, nici măcar ca «secund». Am auzit că vor să bage Licența PRO și la Liga 2 și abia în Liga 3 poți antrena cu «A»-ul și automat devii secund cu Licența B. Pot sta pe bancă ca director sportiv, ca team manager. Acum nu pot antrena decât copii și juniori.

Dar voi începe «B»-ul în august, am avut noroc cu un curs de trei luni organizat de FRF, astfel că din decembrie voi putea sta pe bancă. Până atunci sunt în discuții cu câteva cluburi de Liga 2 și 3.

Sunt niște proiecte, unu, două, serioase și sper să înceapă. Nu pot da detalii, pentru că ele sunt în stand-by, dar dacă se vor concretiza vor fi frumoase. Vreau să încep de jos, vreau să stau în România, să am răbdare, să-mi fac cursurile, voi avea răbdare un an pentru că nu vreau să pățesc ce a pățit Mirel”, a spus Mutu la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.