Tenis

VIDEO+FOTO Incredibil! Surpriza deceniului în tenisul mondial! Djokovici a fost eliminat de la Wimbledon și a ratat ocazia să intre în istorie

+18 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 July 2016

Novak Djokovici a fost eliminat în turul II de la Wimbledon de Sam Querrey, numărul 28 ATP, scor 6-7 (6), 1-6, 6-3, 6-7 (5).

Meciul a început ieri, dar din cauza ploii a fost înterupt și s-a reluat astăzi. Ieri, Querrey a avut un început fantastic și l-a condus pe liderul mondial.

Nole încerca astăzi să devină primul jucător de la Rod Laver (1969) încoace care reușește un Grand Slam calendaristic, însă Querrey i-a stricat toate planurile. Practic, Djokovici încerca să câștige Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open într-un sezon.

Djokovici a mai avut un meci similar anul trecut, în optimi, când a fost condus cu 2-0 la seturi de sud-africanul Kevin Anderson, dar a reușit să întoarcă, după ce ploaia a făcut probleme din nou.

"E incredibil, mai ales că s-a întâmplat aici la Wimbledon. Sunt foarte fericit. Cred că azi am servit foarte bine și am gestionat mingile de break foarte bine. A început ziua cu patru game-uri la rând și a trebuit să mă adun. El e pe drumul să devină cel mai bun din istorie și știam că poate reveni oricând în meci", a declarat Sam Querrey după meci.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.