Nationala

Răspunsul lui Raț pentru Adi Mutu după ce "Briliantul" a cerut ca fundașul să nu mai fie luat la națională: "Mă așteptam"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 iulie 2016

Răzvan Raț i-a răspuns lui Mutu, care e de părere că Răzvan Raț n-ar mai trebui convocat la echipa națională a României. 

“Nu ştiu ce a declarat despre mine şi, sincer, nici nu mă interesează. Este treaba fiecăruia ce spune, eu ţin să îi transmit doar multă sănătate. Nu am avut nici un conflict cu el de-a lungul timpului.

Dar mă aşteptam la astfel de răutăţi din partea lui. Este problema lui. Eu îmi văd în continuare de carieră şi prefer să vorbesc pe teren”, a spus Raţ pentru Fanatik.

"Este momentul ca România să înceapă cu ceva nou. Fără Raţ, cu tot respectul pentru el, dar trebuie să o luăm de la zero! Cînd eram eu, Raţ alerga de nu-l prindea nimeni. Alerga ca disperatul, cum îi ziceam eu, plus că centra foarte bine.

Nu mai poate nici Raţ și probabil că nici nu va mai fi chemat și nici nu mai trebuie chemat. Este momentul unei alte generații, trebuie schimbat începînd de la Raț”, a spus Mutu despre Raț.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.