Nationala

Încă un contestatar la adresa FRF! "E cam târziu! Nu mai are timp să facă asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 iulie 2016

Răzvan Burleanu e criticat de Dorinel Munteanu pentru că încă nu a numit noul selecționer al României, mai ales că se știa faptul că Anghel Iordănescu nu va continua.

"Este puțin cam târziu, trebuia să știm până acum antrenorul, pentru că mai avem puțin și începem preliminariile Campionatului Mondial. Două luni nu este timp destul, pentru că un străin trebuie să facă cunoștință cu întrecerea internă, trebuie să cunoască jucătorii, să-și facă un lot.

Știa toată lumea că nea Puiu va pleca, trebuia să avem un plan de rezervă și, la momentul ieșirii de la Euro, să știm numele noului antrenor. Noi ne-am chinuit să facem o echipă și cu foștii antrenori, am avut meciuri 2 ani de zile în preliminarii și tot nu am reușit să formăm un nucleu pentru Campionatul European, unui străin îi va lua și mai mult.

Credibilitatea antrenorilor români a scăzut total în noua conducere de la FRF, să nu ne mire că se îndreaptă spre străini. Din punctul meu de vedere nu este o alegere bună, dar nu mai avem ce face, nu decidem noi", a spus Dorinel Munteanu la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.