Tenis

Site-ul oficial al Wimbledon o laudă pe Simona Halep: "O luptătoare până în măduva oaselor"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 iulie 2016

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon după ce a trecut de Madison Keys, scor 6-7, 6-4, 6-3.

Site-ul oficial al competiției o laudă pe româncă pentru meciul de azi și scoate în evidență calitatea de luptătoare a numărului 5 WTA.

"Simona Halep a dat totul pentru a ajunge în al doilea sfert de finală de la Wimbledon din carieră. A fost un meci în care au existat perioade lungi în care niciuna dintre jucătoare nu a reuşit să îşi facă serviciul pentru a se salva.

Istoria meciului putea fi alta, dar Keys nu a profitat de avantajul luat în setul doi în faţa lui Halep, o luptătoare până în măduva oaselor, care pur şi simplu nu ar renunţa la luptă. Halep trăieşte pentru a lupta încă o dată şi se va duela cu Angelique Kerber pentru un loc în semifinale", au scris englezii.

Simona Halep va juca în sferturile de finală cu Angelique Kerber, câștigătoarea Australian Open de anul trecut. Cele două au jucat patru meciuri directe, dintre care românca a câștigat 3.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.