Liga 1

Old Boys Giulești » După Cadu, Grigorie și Herea, Rapid mai vrea să dea o lovitură

Articol de Andrei Crăiţoiu, Iulia Iordache  —  Tuesday 5th of July 2016 12:00

Marius Constantin e în discuții avansate cu patronul din Grant pentru o eventuală revenire în tricoul alb-vișiniu.

Surse autorizate susțin că în cazul în care Rapid va evita în cele din urmă falimentul, fundașul în vârstă de 31 de ani va semna un contract pe un an cu nou-promovata. Cu o condiție: să primească un salariu lunar de 8.000 de euro. Momentan, Valerii Moraru i-ar fi oferit numai 3.000 de euro!

La 31 de ani, Constantin va fi printre veteranii noului lot al giuleștenilor, alături de o altă țintă din mercato, Ovidiu Herea (tot 31 de ani). La distanță, totuși, de Ricardo Cadu și de Ștefan Grigorie, ambii în vârstă de 34 de ani!

250 de meciuria strâns Marius Constantin în Liga 1

"Ne antrenăm la baza de la Pro Rapid, facem câte două antrenamente pe zi, dar cel mai mult ne interesează și sperăm să aflăm săptămâna aceasta dacă echipa va continua în Liga 1 sau dacă se va pune lacătul"
Ovidiu Herea

Andronache, trimisă în judecată

Nu doar Rapidul are probleme, fiind în faliment. Şi fostul administrator judiciar al clubului, între 2012 şi 2014, Cristina Andronache, a fost trimis în judecată pentru infracţiuni de fals, uz de fals şi înşelăciune, alături de un om de afaceri cipriot şi de o avocată din Prahova. Andronache i-ar fi ajutat pe cei doi inculpaţi să falsifice un contract de consultanţă şi asistenţă juridică, susţin procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.