Europa League

Revenire incredibilă pentru Zimbrul lui Flavius Stoican! Două reușite în prelungiri și o calificare de poveste » Duel românesc în turul următor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 iulie 2016

Flavius Stoican a calificat-o pe Zimbru Chișinău în turul 2 din Europa League, performanță mare pentru fotbalul moldovean.

Echipa românului a pierdut pe teren propriu cu Chikhura (Georgia), scor 0-1 și lucrurile păreau să meargă prost și la retur. Avea însă să fie un meci pe care Flavius nu îl va uita, câștigat dramatic cu 3-2.

Ivanishvili a deschis scorul în minutul 13 pentru georgieni, însă Emerson a egalat în prelungirile primei reprize pentru Zimbru.

Georgienii au marcat din nou în minutul 55 prin Kakubava și calificarea părea tot mai departe de Zimbru. Jardan a egalat pentru Zimbru în minutul 61, iar pe final de meci Stoican a aruncat în teren toți jucătorii ofensivi pe care îi avea.

Golul calificării a venit în minutul 93, de la Emerson, cel care marcase în minutul 3 al prelungirilor din prima repriză. Pentru Zimbru Chișinău urmează dubla cu Osmanlispor, formație la care evoluează Raul Rusescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.