Nationala

Anunț neașteptat! Daum ar putea fi blocat să preia naționala: "Nu e normal ce a făcut FRF! Ce să fac, să intru pe Google ca să aflu de el?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 iulie 2016

Comitetul Executiv al FRF se reunește mâine pentru a numi oficial noul selecționer al României. Reprezentantul sindicatului fotbaliștilor români, Emilian Hulubei, critică modul în care a procedat Răzvan Burleanu.

Acesta susține că o propunere aflată pe loc nu poate fi supusă la vot și crede că este un comportament anormal din partea șefului de la Federație.

"Antrenor străin? Staţi să vedem, că deocamdată nu ştim nimic. Nu ştim dacă e străin sau român, nu ne-au anunţat nimic, nu ne-a spus nimeni ce se va întâmpla. Au ţinut totul atât de secret de zici că suntem la NASA!

Nu ne-a informat nimeni de la Federaţie, deşi noi suntem cei care trebuie să votăm propunerea. Dar dacă aşa gândesc cei de la Federaţie... Domnul Burleanu când a venit că preşedinte al Federaţiei a spus că va da dovadă de transparenţă şi se va consulta cu Comitetul Executiv. Dacă aşa înţeleg ei transparenţă...", a zis Hulubei pentru ziare.com.

...despre ședința de joi: "Voi cere amânarea şedinţei! Păi, altfel, ce putem să facem? Să intrăm pe Google să aflăm cine este antrenorul pe care ni l-au propus? Nu e normal ce face Federaţia! Normal era să ne spună din timp, să avem timp să verificăm şi noi acel antrenor. Dacă nu se va putea amână şedinţa, atunci mă voi abţine sau voi vota împotrivă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.