EURO 2016

FOTO + VIDEO Portugalia este prima finalistă de la EURO! » Ronaldo și colegii lui au trecut de Țara Galilor, scor 2-0

+16 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 iulie 2016

Portugalia s-a calificat în finala EURO 2016 după ce a trecut de Țara Galilor, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Cristiano Ronaldo, minutul 50, și de  Nani, minutul 53.

VEZI AICI  VIDEO

După o primă repriză slabă, fără goluri, Portugalia a rezolvat meciul în doar 3 minute. Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 50, cu o lovitură de cap din 6 metri. Grație acestei reușite, atacantul a ajuns la 9 goluri marcate la EURO, fiind golgeterul all-time, la egalitate cu Michel Platini.

Al doilea gol a venit în minutul 53 și i-a aparținut lui Nani. Acesta a înscris cu un șut de la 7 metri, după o pasă venită de la Cristiano Ronaldo.

Până la final, Țara Galilor, aflată la prima participare, nu a avut forța să pună probleme Portugaliei, care s-a mulțumit cu păstrarea avantajului.

Portugalia se califică în a doua finală de EURO din istorie, după cea din 2004. Adversara se va decide joi, 7 iulie, dintre Germania și Franța.

portugalia - țara galilor 2-0 

Au marcat: Cristiano Ronaldo (50'), Nani (53') VIDEO

Echipele de start:

Portugalia: Rui Patricio - Cedric, Fonte, Alves, Guerreiro - Danilo, Joao Mario, Adrien, Renato Sanches - Nani, Cristiano Ronaldo 
Țara Galilor: Hennessey - Chester, A. Williams, Collins - Gunter, Allen, Ledley, King, Taylor - Bale, Robson-Kanu 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.