Liga 1

Cum ar putea juca Rapid în Liga 1? Violeta Moraru și Dinu Gheorghe se spală pe mâini: "N-avem treabă"

Articol de Victor Vrînceanu  —  joi, 07 iulie 2016

Rapid București are nevoie de 25 de jucători pentru a putea participa în viitorul sezon de Liga 1, chiar dacă echipa se află în faliment.

Dintre aceștia 8 trebuie să fie formați la nivel național și nu are nici o importanță dacă sunt juniori sau seniori. De asemenea, clubul trebuie să aibă și două echipe de juniori republicani pentru a putea participa în Liga 1.

"Nu jucătorii sunt problema, dar eu nu sunt la curent cu situația. Avocații se ocupă de această problemă. Ce pot să vă spun e că problema nu e legată de jucători", s-a rezumat să zică Violeta Moraru pentru GSP.RO.

"De ce mă sunați pe mine? Eu nu mai am nici o calitate oficială. Sunt doar prieten. Dar dacă insistați, sunați-mă după ce informația apare pe portalul Curții de Apel și discutăm și cu avocații. Nu comentez informații pe surse", a zis și Dinu Gheorghe.

Semnele care prevestesc dezastrul

În ultimele zile cu echipa lui Dan Alexa s-au antrenat fotbaliști precum Ovidiu Herea sau Ricardo Cadu. Toți erau în stand-by pentru a vedea ce se va întâmplă, însă în cele din urmă au plecat.

Primul a semnat cu Pandurii aseară, în timp ce la 2-lea a ajuns azi la un acord cu ASA Târgu Mureș. Acestora li s-a mai adăugat și Kușnir, care a ales să plece din România.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.