EURO 2016

VIDEO+FOTO Franța joacă finala EURO cu Portugalia! Griezmann a trimis Germania acasă după ce a învins-o, scor 2-0

+21 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 July 2016

Franța s-a calificat în finala Campionatului European pe care-l găzduiește după ce a învins reprezentativa Germaniei în semifinalele competiției, scor 2-0. În ultimul act o așteaptă Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

GERMANIA - FRANȚA 0-2
A marcat: Griezmann 45+2 pen., 72
VIDEO / liveTEXT

Naționala din Hexagon a profitat de un Griezmann în zi de grație, acesta fiind și cel care a deschis scorul în prelungirile primei reprize după un penalty. Schweinsteiger a fost cel care a comis lovitura de pedeapsă duă ce a făcut un henț inexplicabil.

Griezmann și-a asigurat titlul de omul meciului în minutul 72, când a majorat diferența după o respingere greșită a lui Neuer. Neamțul a ieșit eronat pe o centrare a lui Pogba și a trimis mingea până la jucătorul lui Atletico Madrid, care a trimis printre picioarele portarului de la Bayern Munchen.

De altfel, Griezmann e golgeterul acestui turneu final, cu 6 reușite, urmat de Giroud, Payet, Ronaldo, Nani, Morata și Bale, toți cu câte trei goluri.

Germania n-a putut conta în această partidă pe trei piese foarte importante: Gomez și Khedira, ambii accidentați, și Hummels, care a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Finala dintre Portugalia și Franța se va juca duminică, de la ora 22:00, pe arena Stade de France din Paris. Meciul va fi în direct pe Dolcesport, Protv și liveTEXT pe GSP.ro. 

Germania: Neuer - Kimmich, Boateng, Howedes, Hector - Can, Schweinsteinger - Ozil, Kroos, Draxler - Muller

Franța: Lloris - Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra - Pogba, Matuidi - Sissoko, Griezmann, Payet - Giroud

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.