Liga 1

Repatrieri în masă » După Cătălin Munteanu și Mărgăritescu, un alt fost jucător dinamovist revine la echipă! EXCLUSIV Reacția fostului fotbalist

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Victor Vrînceanu  —  Friday, 08 July 2016

Florin Bratu (36 de ani) va reveni la Dinamo, în calitate de antrenor al echipei de juniori U19.

Informația vine la mai puțin de două săptămâni după ce Cătălin Munteanu și Andrei Mărăgăritescu au revenit și ei la gruparea din Ștefan cel Mare. 

Cătălin Munteanu va ocupa funcția de director sportiv al echipei secunde, în timp ce Andrei Mărgăritescu va reveni și el în echipa "câinilor", în calitate de scouter.

"Sunt foarte fericit că fac parte din acest proiect al Academiei Dinamo, vreau să pun umărul alături de foștii colegi la creșterea copiilor de talent din România și sper să reușim să le insuflăm și să-i învățăm să aibă ambiția pe care noi am avut-o și într-o zi să ajungă și poate chiar să depășească performanțele pe care noi le-am avut la Dinamo.

Mie îmi place foarte mult sa lucrez cu tineri, îmi place să-i formez și nu e prima oară când lucrez cu tineri. Abia aștept să ne apucăm de treabă", a declarat Bratu pentru GSP.RO.

Fostul atacant dinamovist a mai antrenat și echipa a doua a lui Dinamo și va fi cel mai probabil prezentat oficial la echipă în decursul săptămânii viitoare. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.