Jocurile Olimpice 2016

Cristina Neagu, fără resentimente: "E super ok, eu merg la Rio să joc handbal, dar e clar că și eu mi-aș fi dorit să duc drapelul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 July 2016

Cristina Neagu a declarat că nu este supărată după ce Cătălina Ponor a fost desemnată să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Cătălina este o mare campioană și sunt sigură că se bucură enorm că poate să ducă drapelul României la Rio.

Eu cred că sunt mulți campioni în România care participă la Olimpiadă și care și-ar fi dorit să facă lucrul acesta. Eu sunt unul dintre oamenii care și-a dorit să facă lucrul acesta, n-am ascuns-o atunci când m-ați întrebat. Însă eu nu vreau să intru într-o polemică din punctul ăsta de vedere.

Din punctul meu de vedere e super ok. Daca COSR-ul a decis așa, eu merg la Rio să joc handbal, să-mi fac treaba cât mai bine pentru echipa României", a spus handbalista în vârstă de 27 de ani. 

Cătălina Ponor a fost desemnată miercuri de COSR să poarte drapelul în fruntea delegației române la Olimpiada de la Rio, deși Simona Halep sau Cristina Neagu păreau favorite. Alegerea a născut controverse, după ce Marian Drăgulescu a atacat-o pe Simona Halep, detalii AICI.

61%dintre cei care au votat pe GSP.RO au spus că Neagu este cea mai îndreptățită să ducă drapelul României la Rio

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.