EURO 2016

Neuer critică jocul francezilor: "Dacă jucam așa pe teren propriu, ne fluiera tot stadionul"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 iulie 2016

Portarul Germaniei, Manuel Neuer, este de părere că Germania a fost echipa care a prestat un fotbal mai frumos în semifinala pierdută în fața Franței, scor 0-2.

Fotbalistul neamț a subliniat faptul că, în cazul în care echipa sa ar fi prestat un joc precum cel al francezilor pe teren propriu, ar fi atras ostilitatea suporterilor.  

"Dacă este să găsim ceva pozitiv în ceea ce s-a întâmplat, este faptul că nu vom merge acasă după un meci slab. Dacă este să comparăm această semifinală cu cea din Varșovia în 2012 (n.r. pierdută în fața Spaniei) sau cu înfrângerea cu 1-2 suferită în fața Italiei, atunci prefer să ies după un meci cum a fost cel cu Franța.

Mulți prieteni fotbaliști, nu numai germani, ar fi preferat să ne vadă pe noi în finala din Paris. Dacă jucam un meci de pe teren propriu așa cum au făcut-o francezii, ne-ar fi fluierat tot stadionul", a declarat Neuer într-un interviu pentru Kicker.

În finala EURO 2016, Franța va întâlni Portugalia, într-un meci care va avea loc duminică, pe Stade de France, de la ora 22:00. Meciul va fi în direct pe Dolce Sport 1 și Pro TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.