Nationala

Primul om care lasă naționala după venirea lui Daum: "Anunț în premieră că renunț!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 July 2016

Daniel Isăilă, unul dintre cei trei secunzi din era Anghel Iordănescu, a anunțat că nu va mai continua odată cu venirea la cârma naționalei a lui Christoph Daum.

"Domnul Daum e un antrenor titrat. Eu am fost impresionat de mentalitatea dânsului, de felul cum gândește. Dar prefer în momentul de față să renunț. Au fost niște lucruri care pe undeva nu mi-au convenit. Practic am fost supus unui interviu de angajare.

Domnul Daum mi-a spus că-mi va da un răspuns, dar anunț în premieră că renunț. Domnul Daum mi-a transmis că miercuri îmi va da un răspuns, dar poate eu poate îl ajut cu decizia mea. Am vrut să continuăm. Mi-a făcut plăcere să lucrez în acești doi ani la echipa națională. Am avut foarte multe oferte, dar le-am refuzat până astăzi", a spus Daniel Isăilă la Dolcesport.

"Una dintre condițiile pe care Burleanu le-a pus selecționerului a fost să nu vină cu echipa lui. Domnul Daum a acceptat acest lucru, dar condiția a fost să-i cunoască și să vadă ce știu pentru a ști dacă împărtășesc aceeași filosofie despre fotbal" Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.